Sesja produktowa Wędliny Kubica

Śląska

Tradycyjna kiełbasa z mięsa wieprzowego, znana nie tylko u nas, ale też w innych regionach Polski, dzięki swojej jakości. Zamknięta w naturalne osłonki wieprzowe, wędzona i parzona, doskonale nadaje się do podawania z wody lub grilla.

Przydatność do spożycia: 10 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +6°C
Skład: Mięso wieprzowe, sól peklująca, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, czosnek


Zobacz rownież:

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Szynka Gotowana

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Krakowska

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com