Sesja produktowa Wędliny Kubica

Salceson swojski

Wyrabiany ręcznie, następnie parzony, studzony i formowany w owalne kształty, nasz Salceson jest Swojski nie tylko z nazwy. Przyprawiamy go pieprzem oraz zielem angielskim, które nadają mu wyczuwalny domowy smak.

Przydatność do spożycia: 8  dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +6°C
Skład: Mięso i maski z głów wieprzowych, golonka wieprzowe, serca, ozorki, wątroba, skórki wieprzowe, krew wieprzowa, sól , pieprz czarny, ziele angielskie, i czosnek


Zobacz rownież:

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Podgardle wędzone

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Kabanos

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com