Sesja produktowa Wędliny Kubica

Salceson Biały

Ten produkt wyrabiamy ręcznie, począwszy od obierania partii wieprzowych, w tym podrobów, poprzez ich krojenie i finalnie mieszanie wraz z kminkiem i cebulą. Na koniec poddajemy Salceson parzeniu w sztucznych osłonkach. Dodaj octu do smaku!

Przydatność do spożycia: 8 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +6°C
Skład: Mięso i maski z głów wieprzowych, golonka wieprzowe, serca, ozorki, wątroba, skórki wieprzowe,  sól, pieprz czarny, ziele angielskie, kminek, ocet


Zobacz rownież:

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Żymlok

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Baleron Pieczony

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com