Sesja produktowa Wędliny Kubica

Rzeszowska

Pięknie się prezentuje i czosnkowo smakuje, kiełbasa Rzeszowska z mięsa wieprzowego, nadziewana do naturalnych osłonek, w których jest wędzona, parzona, a następnie podsuszana przez kilka dni w zimnym dymie.

Przydatność do spożycia: 21 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +12°C
Skład: Mięso wieprzowe, sól peklująca, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, czosnek


Zobacz rownież:

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Pasztetowa Wędzona

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Krupniok

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com