Sesja produktowa Wędliny Kubica

Podgardle wędzone

Podgardle wędzone nie ustępuje swoim wyglądem i smakiem boczkowi wędzonemu. Staramy się, aby zadowoliło wszystkich smakoszy. Dlatego jest peklowane kilkanaście dni w solance i wędzone w zimny dymie kilkanaście do kilkudziesięciu godzin.

Przydatność do spożycia: 10 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +12°C
Skład: Podgardle wieprzowe, sól peklująca


Zobacz rownież:

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Boczek Wędzony

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Kminkowa

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com