Sesja produktowa Wędliny Kubica

Orawska

Kiełbasa Orawska, wytwarzana z mięsa wieprzowego, wędzona i parzona, nadziewana do naturalnych osłonek baranich, jest już od dawna dobrze znana wielu Polakom, jako idealna propozycja do podawania na śniadanie lub kolację, po uprzednim podgrzaniu.

Przydatność do spożycia: 10 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +6°C
Skład: Mięso wieprzowe, sól peklująca, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, czosnek


Zobacz rownież:

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Wędzonka

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Boczek Rolowany

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com