Sesja produktowa Wędliny Kubica

Litewska

Znakomita kiełbasa, której staranne przygotowanie czuć w każdym kawałku. Powstaje z mięsa wieprzowego z dodatkiem majeranku i jest wędzona, parzona, a następnie podsuszana przez kilka dni w zimnym dymie, aby dobrze zachować swój aromat.

Przydatność do spożycia: 21 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +12°C
Skład: Mięso wieprzowe, sól peklująca, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, czosnek, majeranek


Zobacz rownież:

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Jałowcowa

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Parówka tradycyjna

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com