Sesja produktowa Wędliny Kubica

Krupniok

Parzony wyrób wędliniarski, nadziewany podrobami wieprzowymi, które smacznie połączyliśmy ze zdrową i sycącą kaszą. Po krupnioki najczęściej sięgamy podczas sezonu grillowego, ponieważ tak przygotowany z kapustą doskonale smakuje.

Przydatność do spożycia: 8 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +6°C
Skład: Kasza jęczmienna, skórki wieprzowe, podroby wieprzowe, krew wieprzowa, sól, pieprz czarny, ziele angielskie, cebula


Zobacz rownież:

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Rzeszowska

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Szynkowa Tradycyjna

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com