Sesja produktowa Wędliny Kubica

Krakowska

Tradycyjna kiełbasa Krakowska od wielu lat jest jedną z ulubienic goszczących na polskim stole. Doprawiona czosnkiem i gałką muszkatołową, a następnie wędzona, parzona i podsuszana w zimnym dymie przez kilka dni, zawsze smakuje doskonale.

Przydatność do spożycia: 21 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +12°C
Skład: Mięso wieprzowe, sól peklująca, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, czosnek


Zobacz rownież:

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Śląska

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Orawska

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com