Sesja produktowa Wędliny Kubica

Jałowcowa

Tradycyjna kiełbasa, której smak przywołuje skojarzenia z lasem iglastym, dzięki wyczuwalnej nucie jałowca. Wędzona, parzona, podsuszana w zimnym dymie, nadaje się do dłuższego leżakowania, ale kto mógłby się oprzeć temu aromatowi, żeby nie zjeść jej od razu?

Przydatność do spożycia: 21 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +12°C
Skład: Mięso wieprzowe, sól peklująca, pieprz czarny, czosnek, owoc jałowca


Zobacz rownież:

Kubica Wędliny

Boczek Pieczony

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Pasztetowa Wędzona

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com