Sesja produktowa Wędliny Kubica

Frankfurterki

Doskonałe kiełbaski ze szlachetnego mięsa wieprzowego, nadziewane do jelit baranich, wędzone kilkanaście godzin w zimnym dymie. Przeznaczone do podawania na gorąco. Smakują równie wykwitnie podczas śniadania, jak i wieczornych uroczystości rodzinnych.

Przydatność do spożycia: 21 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +12°C
Skład: Mięso wieprzowe, sól peklująca, czosnek, pieprz czarny, gałka muszkatołowa


Zobacz rownież:

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Salceson swojski

Sesja produktowa Wędliny Kubica

Słonina wędzona

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com